Politic

Individul din imagine

Radu Rosulescu
  • Individul din imagine a fost prima cârpă oficială a lui Liviu Dragnea și într-un final s-a dovedit și cea mai mare zdreanță. Ca să fiu mai exact, Liviu Dragnea se gândise inițial la o altă cârpă – doamna Servil Shhaideh, dar individul din imagine a câștigat concursul intern devenind el cârpa preferată a PSDului și a liderului suprem. Prin comparație chiar și sinistra doamnă Viorica Vasilica Dăncilă s-a dovedit că are infinit mai multă demnitate.
  • Individul din imagine a fost prim-ministru propus de PSD, acceptat de către Iohannis, președintele care se declară luptător împotriva PSD și pe urmă demis tot de către PSD.
  • Individul din imagine, din postura de prim-ministru, a emis celebra Ordonanță 13, cea care a scos în strada toată țara. Deci nu câțiva protestatari în București ci milioane de oameni de pe peste tot, printre care și localități unde nu cred că oamenii au aflat că a fost o revoluție în 1989. Și nu doar că oamenii au ieșit în stradă, dar au stat acolo săptămâni întregi, într-una din cele mai geroase ierni din ultimii 50 de ani.
  • Individul din imagine s-a lipit cu super-glue de fotoliul de prim-ministru, s-a baricadat în Palatul Victoria și a împins ridicolul pe culmi foarte greu de imaginat. Probabil că dacă în Guiness World Records ar exista o secțiune pentru câte mandate de ministru poate deține simultan un om atunci acest individ ar fi mai tare decât Duckadam cu cele 4 penalty-uri apărate în finala Cupei Campionilor Europeni jucată de către Steaua București în 1986. Individul din imagine a rămas singur!!! Singur!!! El era și prim-ministru și toți ceilalți miniștri – de la cultură până la apărare. La un moment dat a venit să-l ajute și Victor Ponta ca să fie 2 penibili. Un fel de Chuck Norris și Stalone, dar cu pantaloni scurți și fără mușchi.
  • Individul din imagine și-a încetat brusc insurecția împotriva lui Dragnea atunci când cel din urmă l-a momit cu o funcție bine plătită din bani publici. Păi cum altfel? Doar nu era să dea Dragnea ceva din banii lui. Și n-a fost prima dată când Dragnea a angajat oameni în funcții publice pentru a-și satisface interesele personale.
  • Individul din imagine este cel care este alături de domnul Cîțu în actuala criză politică. Probabil dorește să-i împărtășească din experiența de prim-ministru pe care nu-l mai dorește nimeni, dar care se lipește de scaun.
  • Individul din imagine are tupeul să emită judecăți de valoare, să ne spună el despre ce e bine și ce e rău, să ne vorbească despre onoare și despre țară.

2 comentarii

Adaugați un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.