Politic

Ervin Molnar, liberalul de tip „nou”

Stelian Muscalu

Scandalul de la Apele Romane a fost orchestrat de un anume Ervin Molnar, fost sef al acestei institutii. Dupa ce a tras sforile pana s-au rupt, Ervin Molnar s-a ascunsa in spatele imunitatii politice oferite de Parlament. De ce?…pentru ca partidul i-a permis. Cine este de fapt acest nou „animal politic” liberal?

Un individ care este implicat în afaceri cu bani publici. Nu ca asta ar fi o noutate pentru politicienii romani. Dar dupa ce PNL-ul s-a prezentat in campanie ca o domnisoara neprihanita, ne arata acum ca de fapt este o centurista.

Telesat Service SRL este firma manageriata de parintii actualului deputat PNL, Ervin Molnar – fost sef al Apelor romane. Un aspect extrem de important si o sa vedeti de ce. Firma asta a reusit sa castige numeroase contracte publice cu autorităţile din judeţ. Lucrul asta s-a intamplat in perioada in care Molnar a fost mâna dreaptă a prefectului de Mureş, Ciprian Dobre, prefect acuzat la randul de DNA de luare de mită și spălare de bani.

Pana la urma nu-i o rusine sa faci afaceri in Romania. Rusinos este insa sa „castigi” un contract de extindere a canalizării din municipiul Reghin, atunci cand tu esti directorul Asociaţiei de dezvoltare locală, exact entitatea care a comandat aceasta lucrare.

Cu alte cuvinte acest Ervin molnar, PNL-ist de frunte, din varful organizatiei pe care o conducea a comandat o lucrare pe care tot el a executat-o de aceasta data din fruntea companiei pe care o controla. El centra, el dadea cu capul. Pentru lucrarea asta a incasat 3 milioane de lei din bani publici.

Si cu toate aceste PNL-ul inchide ochii. De ce se intampla acest lucru? Unde este reforma promisa? Unde sunt idealurile pentru care partidul a fost votat? Sau a luat 25% exact din cauza unor astfel de indivizi.

Cert este ca pana in momentul in care conducerea acestui partid nu va realiza cat de toxice sunt asfel de personaje, nu va avea nicio sansa sa guverneze mai mult de 4 ani.

Adaugați un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.