Tehnologie

VIDEO: Talk about tech – TESLA, Worthy of its name!

Stelian Muscalu

M-am jucat pentru o perioadă mai lungă (rar lucrul ăsta printre PR altor companii de IT&C) cu două electronioce TESLA. Da, da aţi auzit bine. Electronice Tesla, altele decât maşinile. Pentru că vorbim de o Tesla sârbească şi nu de fabricile de maşini ale lui Elon Musk.

Com Trade este o mega companie din estul Europei înfiinţată în ţara lui Nikola, Nikola Tesla. Trăim în vremuri în care acest nume este pe buzele tuturor. Dar câţi ştiu ce reprezintă?

Nikola Tesla a fost un inventator, fizician, inginer mecanic, inginer electrician și unul dintre promotorii cei mai importanți ai electricității comerciale. Tesla este considerat ca fiind un important om de știință al sfârșitului de secol XIX și începutului de secol XX. Invențiile, precum și munca teoretică ale lui Tesla au pus bazele cunoștințelor moderne despre curentul alternativ, puterea electrică, sistemele de curent alternativ, incluzând sistemele polifazice, sistemele de distribuție a puterii și motorul pe curent alternativ, care au determinat cea de-a doua Revoluție Industrială. – sursa wikipedia

Tesla era etnic sârb – Com Trade este o companie sârbească.

Acum că am făcut şi puţină istorie să vorbim și despre produse.Telefonul Tesla 6.2 – un aparat interesant, cu caracteristici corecte raportat la preţul de piaţă.

Este genul de aparat pe care atunci când îl scoţi pe masă la o întâlnire cu prietenii, eşti luat la întrebări rapid. Ce telefon ai mă acolo? Tesla?! Ce tareee!

Asta este reacţia pe care eu am primit-o de două ori, evident la două întâlniri diferite. După care apar întrebările: e făcut la fabrica de maşini? Nu e făcut de Musk? Cum să fie două companii cu acelaşi brand? Totul devine extrem de interesant. Provocator chiar. Dacă vă plac provocările, ăsta-i telefonul vostru. Mai multe detalii găsiţi în filmuleţul de mai jos.

În privinţa televizorului, lucrurile sunt la fel de simple. Nu o să vă întoarcă lumea pe dos. Este un televizor corect dacă este să iei în discuţie raportul calitate-preţ. Un televizor simplu, care arată bine şi care se vede full HD.

Cred că s-ar fi putut aduce ceva în plus la capitolul conectivitate. Un plus este însă cardul CI. Detalii despre TV in filmul de mai jos.

Adaugați un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.