Auto-moto

VIDEO – Ford EDGE (2016), un american la Bucureşti

Stelian Muscalu

Despre EDGE, deşi doar ce a apărut pe la noi, s-a scris şi s-a spus în fel şi chip. Unii au fost mai poeţi, alţi mai tehnici, adevărul este însă unul singur – e greu, oricât de dibaci în ale vorbelor ai fi să transmiţi cu adevărat sentimentul pe care-l ai la volanul lui.

Unii l-au privit mai sceptic, alţii i-au spus că e moale, unii l-au catalogat ca fiind cel mai american SUV european… şi culmea toţi au avut dreptate. Însă cu toată poezia nu au reuşi să cuprindă ceea ce este cu adevărat noul Edge.

Aşa că mi-am luat picioarele la spinare, am făcut un parteneriat cu Mastercard, căci filmele astea costă, şi am luat-o la testat. Pe toate părţile.

Ce a rezultat, este un film imperfect. Nu din punct de vedere al imaginii sau al montajului, la capitolele astea trebuie să recunoaşteţi că excelează. La informaţie este o problemă. Pentru că oricât ai vorbi despre maşina asta, tot îţi mai rămâne ceva de spus. Dacă scriu că e o maşină frumoasă, o să vedeţi în film cât de subiectivă este afirmaţia. Dacă vă spun că merge bine… din nou, depinde ce vă doriţi. Dacă vă spun că este mare – cu siguranţă nu greşesc. Dar aproape că nu contează ce am să vă spun eu. Nici măcar nu trebuie să mă credeţi pe cuvânt. Eu vreau, după ce vedeţi filmul, să testaţi maşina. Atât. Decizia rămâne apoi la voi. La mine e clar dacă aş avea un deal mai bun cu Mastercard-ul aş merge şi aş cumpăra-o. Dar pentru asta trebuie să mai aştept. :-)

Vizionare plăcută!

Adaugați un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.