Auto-moto

UberMegane – cum să mergi gratis cu taxiul

Stelian Muscalu

Am găsit o idee de marketing foarte tare. Vine de la francezii d ela Renault care printr-un parteneriat cu Uber pun la dispoziţie o flotă auto pentru clienţii care preferă taxiul neconvenţional.

Pentru aceştia din urmă acest parteneriat nu este altceva decât o alternativă sigură și confortabilă de transport, permițându-le în același timp să testeze, ca pasager, tehnologiile de ultimă generație oferite de noul Megane.

Vorbim de o perioadă limitată a campaniei, 18-24 aprilie. Beneficiază de această experienţă utilizatoriii ce solicită curse în București, în intervalul orar 08:00-18:00.

Șoferii parteneri, cei care vor efectua cursele pentru acest proiect, au fost selectați de Uber respectând controalele, filtrele deja cunoscute si evaluarea utilizatorilor în aplicație.

Pentru utilizatori, UberMEGANE va fi disponibil ca opțiune în aplicația Uber și va funcționa la fel ca celelalte servicii ale platformei. Mecanismul este simplu: utilizatorii intră în aplicație, apasă butonul UberMEGANE, confirmă adresa și comandă mașină.

Spre deosebire de cursele obișnuite, comenzile prin UberMEGANE vor fi oferite gratuit. Iar pentru ca experiență să fie una completă, după ce au fost pasageri într-un Renault Megane, utilizatorii vor primi invitația de a testa ulterior ei înșiși noul model, în orice showroom din țară.

Sincer să fiu mi-aş dori să văd mai des astfel de strategii de marketing de promovare a unor produse sau servicii.

Adaugați un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.