Auto-moto Lifestyle

UberIceCream: apeși un buton și primești înghețată în câteva minute

Stelian Muscalu

Vineri 15 iulie, va fi acea zi din an în care poți comanda înghețată în aplicația Uber. Pentru al doilea an consecutiv, UberIceCream revine în București. Utilizatorii Uber vor putea primi înghețată la atingerea unui buton, în cateva minute. UberIceCream este cea mai iubită promoție Uber și a devenit deja o tradiție. Anul acesta, se desfășoară într-un parteneriat global cu Unilever în peste 400 de orașe din 69 de țări, implicând milioane de oameni care vor livra sau vor primi milioane de înghețate.   

O comandă constă în trei înghețate, iar prețul de livrare este de 10 Lei. În acest preț sunt incluse atât cele trei înghețate, cât și livrarea. În cazul utilizatorilor noi, aceștia pot să-și facă un cont Uber cu codul VREAUINGHETATA, iar comanda va fi gratuită.

UberIceCream nu este doar despre înghețată. Oricare din noi poate merge să își cumpere o înghețată de la magazin. Este despre experiența în sine, la fel de simplă ca orice experiență Uber: apeși un buton și primești înghețata în câteva minute. În plus, printre mașinile care vor livra inghețată se numară autovehicule speciale, care vor adăuga mai multă magie, iar înghețatele vor veni la pachet cu o serie de alte surprize” a spus Irina Scarlat, Marketing Manager, Uber România

Cum funcționează:

  1. Deschide aplicația Uber vineri, 15 iulie, între orele 11:00 și 15:00
  2. Alege adresa de livrare și apasă pe butonul de comandă pentru #UberIceCream
  3. Dacă ești pus în legătură cu una din mașinile cu înghețată, vei primi comanda în câteva minute. (Te rugăm să te întâlnești cu șoferul afară, întrucât nu va putea lăsa mașina parcată).
  4. Cererea va fi foarte mare. Dacă nu găsești o mașină cu înghețată imediat, mai încearcă, vei avea patru ore la dispoziție.


UberIceCream a început în 2012, cu livrări de înghețată în șapte orașe din SUA. A crescut de la an la an, odata cu Uber: 2013 (33 de orașe, din 10 țări); 2014 (144 de orașe, din 38 de țări); 2015 (254 de orașe, din 58 de țări). Anul acesta, 400 de orașe din 69 de țări vor participa la UberIceCream.

1 comentariu

Adaugați un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.