Lifestyle

Taxiul cu bomboane, despre bunătatea oamenilor simpli

Gabriela Cenusa

Ce este iubirea?… Iubirea este fericirea din ochii unui copil, emoția de a dărui și de a face bine. Așa a apărut Taxiul cu Bomboane, din iubire, din dorința de a lumina privirile copiilor părăsiți puțin de noroc. Spitalele din România sunt pline de copii care nu zâmbesc, care au uitat ce înseamnă joaca, copii care nici măcar nu mai privesc cerul.

Când am devenit voluntar sau #partenerînfaptebune cum ne place nouă să ne numim, am trecut prin toate stările, de la negare și furie la acceptare. Singurul nostru scop este să reușim să transformăm lacrimile de tristețe ale copiilor în lacrimi de fericire, nu ne dorim să prezentăm drame și povești de viață marcante, ne dorim să vă arătăm zâmbete și fericire.

Taxiul cu Bomboane este invenția domnului Roman Ion Cristian, un om care se pune pe ultimul loc, un om care este așteptat alături de voluntari în fiecare seară de Joi și de Miercuri de sute de copii dar și de părinții acestora care au nevoie de câteva clipe de fericire și voie bună. Noi mergem acolo să împărțim zâmbete, îmbrățișări și pupături, însă când luminile se sting și ușile saloanelor se închid, rămân lacrimile din barbă și un profund sentiment de neputință… de dorință de a face mai mult.

Acesta nu este un articol în care să ne plângem, ci un articol în care vrem să vă facem să vă simțiți norocoși pentru darul pe care îl primiți în fiecare zi și dumneavoastră și copii dumneavoastră, acest dar se numește “o nouă zi”. În Taxiul cu Bomboane înveți ce înseamnă o echipă dacă nu ai invățat până atunci, înveți ce înseamnă oameni frumoși, oameni care își pun sufletul pe tavă pentru a face bine, oameni la care doar te uiți și întelegi că îi vrei lângă tine o viață întreagă.

Taxiul cu Bomboane m-a învățat să ofer suport necondiționat și să privesc în fiecare dimineață cerul și să mulțumesc divinității pentru existența mea și a celor din jurul meu, să mulțumesc pentru faptul că zâmbesc și că am puterea de a transforma fiecare zi în ceva mai bun pentru mine și cei din jur.

Împărtășesc cu voi acum cea mai mare nevoie a acestui loc minunat din care vă sfătuiesc să faceți parte, marea noastră nevoie în acest moment este găsirea unui spațiu în care să ne putem desfășura activitatea, se apropie în curând perioada sărbătorilor iar nevoia de spațiu unde să putem depozita toate lucrușoarele trimise de voi este imensă. Avem nevoie de un spațiu unde să putem pregăti toate evenimentele viitoare, unde să creăm proiecte pentru cei mici.

Vă rog să deveniți #parteneriînfaptebune și să ne ajutați cu împărtășirea acestei nevoi, poate undeva la capătul altui calculator se află cineva care dorește să ne ajute cu un spațiu și să devină #partenerînfaptebune.

De asemenea vă invităm să donați cât de puțin pentru o altă zi magică în contul deschis de Asociația Taxiul cu Bomboane la CEC, sucursala Traian:

IBAN
RO75CECEB30930RON4291146
Cont în lei.

Vă mulțumim!

Echipa Taxiul cu Bomboane

1 comentariu

  • Felicitari tuturor!
    As vrea sa stiu unde sunteti de gasit sa facem gasca mare
    Mai multe zambete,mai multe zile cu soare. Daruind vom fi si noi mai fericiti.

Adaugați un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.