Auto-moto

Taxify scade prețurile la 1,30/km

Stelian Muscalu

Taxify face concurenţă UBER şi scade prețurile la 1.30 tarif unic pe km. Reprezentanţii companiei spun că au decis să scadă prețurile pentru a fi mai aproape de clienții Taxify, oferind în continuare aceleași servicii la un preț mult mai mic, aliniat la cerințele din piață.

Aplicația, care poate fi descărcată de pe iOS și Android, scade tarifele la 1.30 per km și pornirea, 0.20/minut. Avantajul este prețul fix de fiecare dată când utilizatorii folosesc Taxify, fără opțiunea de “surge pricing”. Odată instalată, poate fi folosită atât în București, cât și în oricare din orașele din Europa sau din lume unde Taxify este prezent.

La instalare fiecare utilizator primește prima călătorie gratuită prin codul promoțional BUCUREȘTI, iar de fiecare dată când utilizatorul oferă propriul cod de instalare Taxify din aplicație prietenilor, aceștia primesc o altă cursă gratuită la finalul călătoriei.

Cum funcționeaza Taxify?

Aplicația Taxify funcționeaza la fel ca alte servicii de ridesharing, iar prețul râmane constant și nu se schimbă niciodată pe parcursul călătoriei. Poate fi descărcată din App store si iOS, iar pentru înregistrare utilizatorul introduce datele personale. Plata se face prin intermediul cardului, astfel clienții Taxify au parte de o călătorie fără bătăi de cap.

Selecția șoferilor este riguroasă: vârsta minimă 21 de ani, cazier judiciar fără înscrieri, numărul de puncte de penalizare din cazierul auto pe ultimii 5 ani să nu fie conțină abateri grave, mașina să nu fie mai veche de 10 ani.

Vă reamintesc că şi americanii de la Uber au anunţat la finele lunii August reducerea tarifelor tot în zona 1,3 lei.

Adaugați un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.