Lifestyle

Talk about inspiration – clipa de inspiraţie

Gabriela Cenusa

Clipa de inspirație sau un proiect realizat din dorința de a crea un format care să ne inspire cu adevărat într-o perioadă în care nonvaloarea și incultura sunt ridicate la rang de artă, într-o perioadă în care societatea încearcă o îngrădire a viselor noastre.

Clipa de inspirație a apărut ca un răspuns la întrebarea mea… ce mă inspiră? Mă inspiră oamenii care știu să transmită emoții, mă inspiră oamenii care au credibilitate, mă inspiră profesioniștii și cei care cred în visul lor, așa am crezut eu in visul meu și a apărut “Clipa de inspiraţie”.

Prin acest format ne dorim să vă răpim câteva minute în care să găsiți inspirația de care aveți nevoie pentru a vă îndeplini un vis, fie el acela de a porni un business pe care îl visați, sau acela de a vă achiziționa un parfum realizat special pe gusturile voastre.

Pilotul nostru a debutat cu un invitat extrem de rafinat, un invitat care și-a pornit afacerea printr-o revelație, un invitat care a crezut în visul său și care s-a lăsat purtat atât de suflet cât și de rațiune. Discuția cu Malvina a fost captivantă și asta nu pentru că este o femeie extrem de frumoasă și inspirațională, ci pentru că atunci când vorbește de visele ei, despre valorile pe care le poartă mereu în suflet, de lucrurile care o ghidează în viață, privirea ei pur și simplu revarsă de lumină și bunătate.

Am înțeles alături de Malvina că drumul spre succes este presărat cu multe încercări și că nu este întotdeauna așa cum ni-l imaginăm, însă cel mai important este să privim drumul nostru în față și să știm că la capăt ne așteaptă visul nostru, să privim cât mai puțin în spate și în laterale la cei care nu cred în noi.

Mă opresc aici cu descrierea și sper că v-am stârnit curiozitatea, până la apariția filmului nu uitați să credeți in visul vostru.

Multumiri Scarlet Beauty Studio

15049945_1274599499246610_444874520_n

Adaugați un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.