Business

Scad ratele creditelor pe care le aveţi la Volksbank. Indiferent de monedă!

Stelian Muscalu
 
O veste bună pentru toţi cei care au credite la Volksbank. Comisioanele pentru care au existat nenumărate procese vor fi scoase din oficiu din contracte ceea ce implicit înseamnă scăderea ratelor de credit. Mai mult suma strânsă în ani din aceste comisioane se va întoarce în principal ceea ce înseamnă o scădere a sumei datorate băncii şi din nou a ratei bancare. În continuare comunicatul Volksbak:
Volksbank România, la iniţiativa acţionarului său, Banca Transilvania, va diminua datoria totală aferentă creditelor curente ale clienţilor, persoane fizice, indiferent de moneda împrumutului, cu echivalentul sumelor achitate de aceştia ca şi comision de risc/de administrare şi/sau de rezervă minimă obligatorie şi nerestituite anterior. Diminuarea datoriei totale aferente creditelor vizate se va realiza automat, până la 30 septembrie a.c.
 

Cine beneficiază de această soluţie:

– Soluţia se aplică creditelor aflate în portofoliul Volksbank România, active la data transmiterii către clienţi a informărilor VBRO cu privire la modul de implementare a acesteia. Din sumele cu care se va diminua datoria totală se vor reţine cu prioritate eventualele restanţe pe care clienţii le au faţă de Volksbank România la data implementării soluţiei.
Acest beneficiu NU se aplică împrumuturilor pentru care clienţii Volksbank România au obţinut deja restituirea integrală a sumelor achitate de aceştia cu titlu de comision de risc/de administrare şi/sau de rezervă minimă obligatorie.
  • Soluţia va fi aplicată automat
Diminuarea datoriei totale aferente creditelor se va realiza automat, fără a fi necesare eforturi suplimentare din partea clienţilor. Clienţii care îndeplinesc toate condiţiile pentru a beneficia de această soluţie vor primi în scris, prin poştă, detaliile aferente, în perioada imediat următoare.

Adaugați un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.