Tehnologie

Samsung S7 bate la uşă. La ce să ne aşteptăm?

Florin Popovici

Samsung Galaxy S7, poate unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri ale începutului de an, urmează a fi dezvaluit oficial în cadrul unui eveniment cu presa, care va avea loc la finalul lunii viitoare la Mobile World Congress, în Barcelona.

Pîna în clipa de fața, se cunosc doar o parte dintre caracteristicile noului vîrf de gama de la Samsung, dar si faptul că el va fi lansat ca si anul trecut, în mai multe variante. Ne așteptăm, ca producătorul sud coreean să anunțe modelele: Galaxy S7, Galaxy S7 Edge si, probabil, si modelul Galaxy S7+ (Plus), sau cel puțin acest lucrul il sugerează zvonurile care au apărut acum pe început de an.

În ceea ce privește specificațiile tehnice al modelului de baza S7, acesta ar putea fi echipat cu un ecran Super AMOLED cu rezoluție Quad HD (2.560 x 1.440 pixeli), cu două variante de procesor – Samsung Exynos 8890 si/sau Qualcomm Snapdragon 820, minim 4GB memorie RAM, cameră foto de 5, respectiv 12 megapixeli pe spate, va rula sistemul de operare Android, versiunea 6.0.1 (Marshmallow).

Cu toate că deja concurența (Sony și LG) a invitat deja presa la conferințele lor, care vor avea loc Joi, 21 februarie, in Spania la MWC 2016, Samsung Electronics nu a dezvăluit încă data la care evenimentul de lansare al noilor modele de smartphone premium va avea loc. Acest lucru rămîne să îl aflăm direct de la producatorul sud coreean, undeva pe la începutul lunii februarie.

Pe Florin îl găsiţi şi aici – www.gadget-talk.ro

Adaugați un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.