Auto-moto

Salonul Auto Moto, adevăratul vestitor al primăverii

Stelian Muscalu

Piaţa Constituţiei rămâne locul unde povestea merge mai departe. Cu aceleaşi ingredinte: multe surprize, multă adrenalină, motoare şi multe fete frumoase. Totul începe pe 20 aprilie şi se termină pe 24 aprilie.

Vorbim despre cel mai asteptat eveniment auto-moto al primăverii.

Ce avem de văzut în acest an? O parte din noutăţile auto care au fost expuse la Geneva. Pe lângă acestea iubitorii de două roţi sunt privilegiaţi. Salonul aduce o mulţime de biciclete, trotinete, Segway, în special modele electrice de ultima generaţie, oferte speciale de Paşti din partea Şcolilor de Şoferi auto-moto, asigurări ieftine, moticiclete şi accesorii.

Începând de vineri, 22 aprilie, adrenalina se instalează în Piaţa Constituţiei, deoarece pe lângă sesiuni Black Friday la accesorii, seara, de la ora 22.00 traficul se închide pe Bdul Libertatii şi Bdul Unirii. Special pentru toţi românii – Salonul având vizitatori din întreaga
ţară – va fi amenajată cea mai mare zonă de Drift din istorie, cu piloţi veniţi inclusiv din Bulgaria, Ungaria şi Italia.

În plus, aproape 200 de maşini tunate – din Bucureşti şi din toată ţara –vor face spectacol de culoare şi sunet, dar mai ales de cai putere.

Motocicliştii sunt aşteptaţi cu: ACCES GRATUIT pentru ei şi pentru însoţitor, zonă special amenajată de socializare şi concursuri, iar sâmbătă la ora 14:00 sunt invitaţi în PARADA MOTO Slowriders, detalii legate de traseu în curând.

TOŢI VIZITATORII care vin la Salonul Auto-Moto sâmbăta, 23 aprilie şi duminică 24 aprilie, primesc bonus din partea casei:

– mâncare
– bere, sucuri
– show non-stop de drift
– taxi drive cu Titi Aur
– transport gratuit din Piaţa Constituţiei oferit de Uber
– magneţi foto cu hostessele SAM

20-24 aprilie EVENIMENTUL AUTO-MOTO AL ANULUI în Piaţa Constituţiei!

 

1 comentariu

  • I find the problem with getting a review book is reading it in your tieslinme, so it helps with your campaign. So I'd definitely include something else with it, soif they don't have time to read the book, they can at least comment on the marketing!

Adaugați un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.