Lifestyle

Români, ieşiţi în stradă!

Stelian Muscalu

Şeful Poliţiei Române va fi schimbat – sursa: Digi24. Aşadar şi-au făcut pohta ce-au pohtit. Şi voi vreţi să fiu cuminte? … ca să citez un rapsod de casă al partidului de guvernământ.

Oameni buni se strâng chingile în jurul libertăţii noastre şi atunci când o să realizaţi asta o sa fie prea târziu, nu o sa ne mai putem mişca, nu o să ne mai putem exprima, nu o sa mai putem face nimic.

Sâmbătă sunt plecat din Bucureşti la Timişoara… poate nu-i o coincidenţă că mă aflu în oraşul care ne-a schimbat destinul, nouă… tuturor. Merg la o conferinţă studenţească, merg acolo să vorbesc în faţa studenţilor timişoreni. Şi am să încerc să-i conving, pe lângă subiectul la zi, să nu plece din ţară, să-i mai dăm o şansă României. După ce evenimentul se va fi terminat, am sa ies în stradă, acolo la Timişoara.

Vă cer, celor care mai credeţi în verticalitate, în libertatea de exprimare, în cinste, în onoare, în şansa, mică, a acestei ţări să ieşiţi în stradă. Ideal e să veniţi la Bucureşti. Dacă nu puteţi ieşiţi oriunde vă aflaţi în pieţele din oraşele voastre recunoscute pentru lupta împotriva răului. Trebuie să le arătăm infractorilor că nu ne-au cucerit în totalitate.. nu încă.

Pasivitatea votului ne-a costat: cursul a explodat si este doar începutul, inflaţia este la cer şi este doar începutul, deficitele sunt uriaşe şi este doar începutul, legile justiţiei sunt masacrate şi este doar începutul, conturile de FB au început să fie închise şi este doar începutul. Nu cred că este cineva care nu se gândeşte că statul la căldură în casă ne va aduce o zi de mâine mai grea. Nu cred că este cineva care nu se gândeşte că pasivitatea ne va ucide orice speranţă de a trăi civilizat în ţara noastră.

Vă cer să ieşiţi în stradă, vă cer să arătaţi că v-aţi trezit. Vă rog să o faceţi civilizat… dar ferm.

Noi ne vedem la Timişoara, restu’… în toată ţara. Nu vreau să dramatizez, dar simt că ne jucăm ultima carte.

Adaugați un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.