Business

#Rezistăm în business

Stelian Muscalu

#Rezistăm în business pentru că nu avem variante. Indiferent de ceea ce se întâmplă în Piaţă sau în Parlament economia trebuie să meargă înainte. Dacă este să ne uităm la studiile de piaţă, vedem clar că mediu privat este cel productiv, prin urmare el are responsabilitatea să reducă decalajele faţă de economiile europene la care ne uităm cu jind. Prin urmare ne suflecăm mânecile şi punem umărul la cea mai productivă latură a economiei… cea privată.

În acest context Elite Business Women continuă sesiunile de networking & antreprenoriat, marca Elite, cu a 18-a ediţie a evenimentului Elite Business Club, ce va avea loc vineri, 24 februarie 2017, între orele 09.00 şi 12.30, la Grand Hotel Continental și marți 28 februarie, la Cluj, Intensa Training & Events.

Fondata de Bianca Tudor, ELITE Business Women este prima organizaţie din România dedicată femeilor antreprenor care şi-a propus să creeze mai mult decat o comunitate de business, un spatiu care facilitatează impărtăşirea de experienţă şi dezvoltarea afacerilor, prin crearea unei reţele axate pe performanţă şi profitabilitate.

În cadrul evenimentului participantul are posibilitatea să:

  • Intâlnescă potenţiali clienţi şi parteneri de business

  • Identifice cele mai bune practici din industria lui şi industrii adiacente

  • Inveţe din experienţa altora

  • Afle de oportunităţi şi trenduri care nu sunt publicate nicaieri

  • Lărgească orizontul şi să deschidă noi uşi către noi posibilitati de extindere a businessului

ELITE Business Club este un eveniment organizat pentru:

  • antreprenori

  • manageri şi reprezentanţi ai întreprinderilor mici şi mijlocii

  • freelanceri

  • autori şi speakeri

ELITE încurajează diversitatea şi promoveaza modele de business de succes. Astfel, ELITE BUSINESS Club invită deopotrivă doamne şi domni!

In luna Februarie, ii vom avea alaturi de noi pe:

Camelia Sucu, femeie de afaceri, fondatoarea a mai multor afaceri în paralel, Stelian Muscalu, jurnalist la Digi 24 și antreprenor, Magda Bei, CEO Graphtec Design, nominalizată Femeia Anului 2016 la categoria Antreprenoriat, Daniela Mariscu, fondatorea Aquatica Experience, un business pe mai multe continente care promovează turismul de agrement în România, dar și fondatorii Little People Association, Katie și Shajjad Rizvi.

Alături de noi din Portugalia, special pentru evenimentele #EliteBusinessClub, Fondatoarea Asociaţiei Coloquialvox Coloquialvox, prima asociatie de antreprenoriat care facilitează legăturile la nivel cultural, tehnic-profesional şi educaţional între antreprenorii români, moldoveni şi portughezi, în colaborare şi cu alte ţări precum Angola şi Mozambic.


Inscrierile se fac pe pagina evenimentului, la http://elitewomen.org/elite-business-club/

Adaugați un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.