Politic

Reforma promisa, reducerea coruptiei… acoperite cu Dosarul 10 August. Nimeni nu vrea sa se afle adevarul

Stelian Muscalu

A mai trecut o zi fara sa aud NIMIC din partea PNL-ului despre Apele Romane. Presedintele lor, Ludovic Orban, este in campanie pentru recastigarea partidului. Deci nu poate deranja acum roiul de viespi. Dar daca nu acum atunci cand?

De cealalta parte la Guvern, corpul de control al premierului, pare ca s-a ratacit pe drum. Tot controleaza de ceva saptamani, sau cel putin asa ni se spune. De fappt inclin sa cred ca acolo este vorba despre o (re)alfabetizare e echipei sau pur si simplu si-au pierdut busola si sunt undeva …departe de realitatea corupta de la Apele Romane.

La Palatul Cotroceni e liniste. Atata liniste ca parca te surzeste. Presupun ca presedintele Klaus Iohannis urmareste cu atentie si ingrijorare coruptia din tara asta. Coruptia din propriul partid.


Au scos dosarul 10 August, ca sa ne arate cum se lupta PNL ul pentru aflarea adevarului. Cum? incercand sa influenteze cumva justitia? Totul este doar propaganda, pare-se ca pe nimeni nu intereseaza de fapt adevarul. Aici sunt doar papusari care dau drumul dosarelor, informatiilor, dezvaluirilor la momente oportune pentru a distrage atentia de la lucruri mai complicate.

Cu dosarul 10 August se va ajunge la concluzia ca trebuie mers la instante internationale, Romania nu este capabila sa rezolve un astfel de caz, asa cum nu a fost capabila sa dea niciun verdict in dosarul revolutiei din ’89 . Pana atunci multe figuri de pe scena politica romaneasca se vor da cu fundul de pamant aratandu-si indignarea pentru clasarea cazului in care romanii au fostgazati si baturi de romani.

De fapt totul e un circ menit sa distraga atentia de la lipsa de reforma. De la coruptia de partid. De la tot ce-i putred in tara asta. Eu spun ca nu mai tine… vremurile in care eram prosti au trecut.

Eu inca astept reforma promisa de PNL. Pana arunci promit sa scriu si sa vorbesc asa cum v-am obisnuit… liber.

2 comentarii

Adaugați un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.