Lifestyle

Politicienii ne vor prosti. Este singura cale ca sa ramana la putere, prin rotatie.

Stelian Muscalu

Ma uit la fotografia asta si ma ingrozesc. Si nu, nu este o figura de stil. Acestea sunt modelele copiilor din tara noastra. De fapt aceasta este tara.

Politicienii care au condus Romania timp de 30 de ani au incercat indobitocirea acestui popor. Aceasta a fost singura sansa sa ramana cu fraiele puterii in mana, in lipsa unor proiecte economice viabile. Ne-au tinut saraci si prosti (chiar daca suna dur sa stiti cu nu i peiorativ, este doar realitatea asa cum este ea).

Suna rau, dar asta i adevarul. Pentru ca numai un popor de oameni prosti isi poate da, repetitiv, votul unor politicieni care fura constant fara sa faca nimic pentru comunitate. Iar de la generatie la generatie am devenit tot mai prosti. Cei destepti au plecat in cea mai mare parte peste hotare, iar cei ramasi au fost pur si simplu lobotomizati prin intermediul unor organe de presa devenite unelte perfecte in mana politicienilor. Inclusiv acest „experiment” este cu bataie lunga. Uitati-va de unde vine, cine l coordoneaza si o sa intelegeti perfect.

Organul de presa castiga bani din audienta, politicienii (de stanga in cazul asta) din spatele acelei televiziuni castiga voturi din indobitocirea (si) copiilor nostri. Este trist… dar ganditi-va ca acei copii care si fac poze cu doua personaje cu probleme grave (de intelect, comportamentale si de orice natura vreti voi) sunt cei care trebuie sa va plateasca pensia. Si tot ei vor pune stampila de vot pe acei politicieni care, teoretic, trebuie sa aiba grija de voi la batranete. Iata de ce spun ca viitorul in tara asta nu suna bine. Deloc.

sursa foto FB

5 comentarii

  • Cu tot respectul, nici televiziunea la care activați nu e mai bună. Mai civilizată da, dar la fel de perversă și periculoasă, pe scurt manipularea funcționează din plin și acolo… Știrile, emisiunile, reportajele, toate au un scop, și nu acela de a informa corect și echidistant! Din punctul meu de vedere, în timpul „arestului la domiciliu” ati cam fost campioni la crearea de panică

  • Sunt o grămadă, tara fără viitor, și acele fetite ce crezi ca vor face la 18 ani, fără educație, sa înțeleagă ca trebuie sa muncească cinstit dacă vor sa o haina bună sau un parfum, crezi ca se vor angaja la vreun supermarket pe 2000 lei net sau la vreun patron roman pe 1159 lei net gen firma de conta, sau vor face…… Va ieși banu ușor ori în tara ori afara

  • Ce-i de facut ? Pe listele electorale nu avem decat aceeasi indivizi egoisti sau ucenicii acestora !
    Daca , din greseala , mai apare vreunul „deosebit” , acesta e pe loc neeligibil !

Adaugați un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.