Business Lifestyle

Perfect Tour, vacanţă spre faliment?

Stelian Muscalu

Sunt informaţii, venite pe surse desigur, că peste 1000 de clienţi care şi-au cumpărat vacanţe de la Perfect Tour vor rămâne cu ochii în Soare sau în nori depinde de sezonul pentru care au optat. Ideea este că agenţia se îndreaptă cu mari paşi spre faliment. DNA i-a pus sechestru pe conturi. Mai jos aveţi comunicatul agenţiei.

Stimaţi clienţi,
Ne cerem scuze pentru situaţia creată independent de voinţa noastră şi vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru ca vacanţele dumneavoastră să decurgă în mod normal. Până în prezent, niciun client Perfect Tour nu a fost afectat şi avem încredere că acest lucru va rămâne la fel în continuare.
În urma contestării impunerii sechestrului asigurator, miercuri, 16 decembrie, conturile Perfect Tour au fost parţial deblocate. Iar în urma analizării problemei alături de autorităţi, avem încredere că, în scurt timp, situaţia va fi deblocată total şi lucrurile vor reveni la normal.
Ştim că pentru prima dată ne aflăm în situaţia de a vă dezamăgi şi vă asigurăm că facem totul pentru a controla situaţia, aşa cum Perfect Tour a făcut-o şi în cazuri în care parteneri de-ai noştri au avut probleme. Se fac permanent încasări şi plăţi către furnizori, astfel încât toţi turiştii care au plecări în următoarea perioadă să se bucure de vacanţele programate.
Pentru a ne concentra pe soluţii, Perfect Tour nu mai efectuează nicio rezervare nouă.
Pentru Perfect Tour, clientul a fost şi este întotdeauna pe primul loc. Iar situaţia de faţă nu e excepţie.
Va multumim!

Perfect Tour a intrat în colaps financiar după ce Direcția Națională Anticorupție a instituit sechestru pe conturile firmei. DNA a adoptat această măsură încercând să recupereze prejudiciile de 14,3 milioane de lei produse de Maricel Păcuraru, finanțator al Realitatea TV, fostul soț al Corinei Păcuraru cea care deţine agenţia de turism conform profit.ro. Maricel Păcuraru execută o pedeapsă de patru ani de închisoare în Penitenciarul Poarta Albă, fiind acuzat de prejudicierea Poștei Române.

Adaugați un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.