Business

Ofertă pentru clienţii Piraeus Bank cu credite în CHF şi euro

Stelian Muscalu

A venit şi rândul celor de la Piraeus Bank România să  facă ceva oferte clienţilor. Bancherii greci vin cu reducerea dobânzilor la creditele cu garanție imobiliară acordate în euro și franci elvețieni.
Este vorba despre o ofertă specială, care atenţie se adresează doar clienţilor buni platnici, care să aibă un cost sub media pieţei.
În calcul sunt luaţi clienţii care au contractat în perioada 2007-2008 credite imobiliare/ipotecare/nevoi personale cu garanție reală imobiliară, în euro sau franci 
elvețieni, cu dobânda variabilă. Astfel, acești clienți pot beneficia de noua ofertă, care presupune o dobândă variabilă cu marjă fixă pe toata durata creditului de 4.4%, la care se adaugă indicele de referință aferent monedei creditului, revizuibil la 3 luni. Grecii dau asigurări că nu vor exista comisioane/taxe inițiale sau periodice legate de credit pentru această nouă ofertă. De asemenea, Piraeus Bank România va suporta costurile notariale și orice alte costuri legate de înregistrarea garanțiilor.
Această ofertă continuă seria acțiunilor prin care înțelegem să îi sprijinim pe clienții cei mai afectați de condițiile evoluției nefavorabile a cursurilor de schimb. Prin propunerea pe care o lansăm, ratele clienților se vor reduce în medie cu 13%, putând ajunge, în funcție de condițiile specifice fiecărui credit, până la 35%. Dorim să consolidăm pe termen lung un real parteneriat cu clienții noștri” Cătălin Pârvu, CEO.
Clienții care se încadrează în categoriile descrise mai sus sunt asteptați în unitățile teritoriale ale băncii începând cu data de 12.10.2015, pe o perioadă de 6 luni, pentru a putea obține toate informațiile necesare și pentru a semna noile contracte.

2 comentarii

Adaugați un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.