Lifestyle

O chirie ca o poveste

Stelian Muscalu

Bucureştiul are unele dintre cele mai frumoase parcuri din ţară. Din păcate sunt prea puţine. Unul dintre ele este parcul Carol.

Este cel mai frumos parc din Bucuresti, fiind proiectat de un renumit arhitect peisagist francez. Poate aşa se explică şi nenumăratele puncte de interes – Fantana cu zodiac, Fontena Cantacuzino, Muzeul Tehnic D. Leonida, castelul lui Vlad Ţepes, Arenele Romane, Monumentul Eroului necunoscut, Observatorul astronomic Filaret şi multe altele.

Pe lângă toate acestea, vis a vis de parcul Carol este Parcul Tineretului. Acolo există multe facilităţi pentru practicarea sporturilor – alei pentru role şi bicicletă, terenuri de minifotbal, de baschet sau de tenis şi sală de fitness. 

Pare locul perfect unde te poţi recrea după o zi infernală de muncă. Fie că eşti corporatist sau mic întreprinzător cele două parcuri te pot ajuta să-ţi pui ideile în ordine.

Dar ce te faci că seara când ieşi d ela muncă traficul infernal nu-şi permite să te abaţi de la traseul obişnuit. Păi rezolvarea e simplă. Închiriezi o casă care se află gard în gard cu aceste parcuri.

Despre imobil

Este construit în 1944 cu o arhitectură specifică. Însă este renovat complet în anul 2005 – interior, exterior, acoperiş, structură de rezistenţă, conducte de apă şi gaz, instalaţie electrică şi cablaj telefonie / internet / TV, izolaţii.

Imobilul este compus din demisol, parter, etaj (apartamentul de inchiriat) şi mansardă. Fiecare apartament are intrare separată.


Toate obiectele sanitare sunt noi.

Bucătărie mobilată – plită electrică, cuptor şi hotă ornamentală Bosch, 

jaluzele, uşi noi, geamuri termopan aluminiu imitaţie lemn, 

centrală termică cu sondă de temperatură exterioară şi cronotermostat de ambianţă, 

aer conditionat, cablu TV, linii telefonice digitale, internet, uşa de acces securizata, interfon.

Suprafata – 120 mp 


Apartamentul este compus din: 

Scară interioară, vestibul, cameră de zi, birou, 2 dormitoare, baie, hol serviciu, WC serviciu, camera tehnică

Unde mai pui că transportul public este asigurat de existenţa a numai puţin de 3 staţii de metrou în apropiere – Tineretului (2 min), Timpuri Noi şi Piaţa Unirii (10 min); acest lucru constituie un avantaj deosebit de important într-o metropolaă aglomerată cum este Bucureştiul.

Acest apartament este de închiriat. Pentru detalii:

Adresa: Str. Frigului, nr. 8

Tel: 072.777.25.40

Mail: radu.rosulescu@gmail.com
pret: 890 euro/luna


Adaugați un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.