Multumim pentru ca sunteti alaturi de noi

Stelian Muscalu

Și uite că am depășit și primul prag pe care ni l-am propus – 10.000 de vizite pe blogul nostru. Noi ne dorim să fie milioane, dar orice drum începe cu primul pas, iar acesta este un pas important.

Vă mulțumim tuturor, în special cititorilor fideli.

Poate ne-am fi dorit să scriem despre artă sau despre pasiunea noastră comună – motocicletele, dar ne pricepem mai mult la economie.

Banii nu sunt cei mai importanți în viață. Banii nu aduc fericirea. E adevărat. Dar toți oamenii au momente de fericire și nefericire, chiar dacă au bani chiar dacă nu. Și parcă e mai ușor să fii nefericit la volanul unui Audi decât așteptând în stația de autobuz o mașină care nu mai vine.

Vrem capitalism. Vrem ca fiecare să contribuie la propria bună stare materială și împreună să contribuim la bună starea întregii țări. România ar merita o soartă mai bună pentru că are multe resurse și un potențial de dezvoltare foarte mare.

Pentru asta este nevoie ca fiecare om să înțeleagă măcar puțină economie. Bineînțeles, ar fi de dorit ca și guvernanții să înțeleagă economie, dar dacă noi, cetățenii obișnuiți, vom înțelege și vom avea alte pretenții, probabil că în viitor și clasa politică va trebui să vină cu altă ofertă, cu specialiști adevărați și cu programe economice bine structurate și nu doar cu promisiuni electorale deșarte.

Am început acest proiect doar 2 – Stelian Muscalu și Radu Roșulescu. Sperăm că pe drum să ni se alăture cât mai multă lume. Pentru că avem nevoie de ajutorul vostru, al cititorilor. Fără voi nu putem face nimic.
Avem nevoie de feedback-ul vostru pentru că numai așa vom putea știi că suntem pe calea cea bună și numai așa ne vom putea îmbunătăți articolele.
Avem nevoie să spuneți și prietenilor voștri despre acest blog și să împărtășiți cu ei articolele care vi se par interesante. Așa ne ajutați și pe noi să ne facem cunoscută părerea și vă puteți ajuta și prietenii să înțeleagă mai bine economia.

Adaugați un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.