Auto-moto

Maşina anului

Florin Popovici

Mazda este marele câştigător la World Car Awards, cu modelul MX-5 Miata. BMW și Audi şi-au adjudecat şi ei câte o felie din tortul victoriei!

La finalul acestei săptămâni a avut loc decernarea premiilor “World Car Awards” la New York, iar marea câștigătoare a fost compania japoneză Mazda, care a cucerit trofeul ’Mașina anului 2016’ cu modelul MX-5 Miata, mașina ce le-a luat fața unor modele precum Audi A4 si Mercedes-Benz GLC-Class.

Tot în cadrul World Car Awards, organizat anual de către New York International Auto Show, Bridgestone Corporation și Autoneum, s-au mai decernat o serie de premii.

La categoria performanță, de exemplu, a căștigat noul Audio R8 care a învins mașini ca Honda Civic Type R si Mercedes-AMG C63 Coupe.

La categoria ’Mașina Eco a anului 2016’ a fost votata Mirai, mașină care a câștigat în fața unor modele precum Toyota Prius și Chevrolet Volt. Mirai este un autovehicul care funcționează pe bază de hidrogen.

La categoria ’Mașina de Lux a anului 2016’ a câștigat producătorul german BMW, care a luat trofeul cu modelul BMW Seria 7, învingând modele ca Audi Q7 și Volvo XC90.

Mazda a mai cucerit un trofeu cu modelul MX-5 Miata la secțiunea ’Design-ul anului 2016’, câștigând în fața modelelor Jaguar XE și Mazda CX-3.

In viziunea voastră, care mașină ar fi meritat titlul pentru cea mai frumoasă mașină în 2016?

Pe Florin îl găsiţi şi pe gadget-talk.ro

Adaugați un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.