Auto-moto

GENEVA: Noul Kuga cu SYNC 3

Stelian Muscalu

Salonul ăsta de la Geneva este ca o primăvară pentru industria auto. Toate companiile încearcă să iasă în evidenţă după o perioadă în care din cauza reducerii costurilor au fost zguduite tot felul de scandaluri. De la airbaguri care nu se deschid până la poluarea ascunsă cu diferite softuri si deviceuri.

Important este că se simte şi se dă un refresh puternic pieţei în aceste zile. La Geneva o să fie prezentat noul Ford Kuga cu noul sistem Ford de comunicații și divertisment SYNC 3. Pentru pasionaţii de gadgeturi acesta a fost făcut public pentru prima dată în Congresul Mondial al Telefoniei Mobile de la Barcelona.

Ce este SYNC 3? Este vorba despre o interfaţă care oferă o experiență intuitivă și mai ușor de utilizat pentru șoferi, cu performanță mai rapidă și comenzi vocale conversaționale. Utilizatorii de iPhone pot activa Apple CarPlay, iar utilizatorii de Android pot să activeze Android Auto, două interfețe realizate special pentru aceste două tipuri de telefoane inteligente.

Noul Kuga este plin de tehnologii inovatoare de asistență pentru șoferi.

Dacă este să vorbim de motorizări – Kuga are inclusiv un motor diesel nou TDCi de 1,5 l și 120 CP care vizează o îmbunătățire a consumului de combustibil de 5% comparativ cu fostul motor TDCi de 2,0 l și 120 CP.

Adaugați un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.