Lifestyle

GALERIE FOTO: ”În trecere prin Paradis; unul rural!”

Uneori, dupa ce ființa mi se încarcă de noxele și vulgaritatea pe care mi le-am asumat trăind la oraș, când barometrul interior atinge cotele incomode și ‘sufocante’, se dă alarma în toată anatomia – și atunci iau ranița-n spinare (aloooo! – cea cu aparatele foto) și-o-ntind razna, efectiv in ținuturile familiare mie – prin tradiție și moștenire: satele și pădurile Olteniei.
Acolo începe procesul de purificare și detoxifiere, în pași accelerați, împrejmuit de minunățiile tăcute si sacre ale Naturii, și ici-colo de câte un localnic ‘încăpățânat’ să supraviețuiască departe de civilizație și ”progres”, și în fața cărei situații ești pus la reală incercare să iei sau să nu iei o decizie radicală – să te rupi de umanitate ori să persiști în datina localizată psihic, de cetățean modern și aducător de contribuții la stat și la profitorii rapace ai societății?!
Ca să nu mă doară decizia ultimă de-a o mai rumega așa pe civilizatul urban, evident – culeg din acest Paradis de care e vorba, cât mai multe imagini și stări pe care le congelez iată! – digital – și le azvârlu in ierbarul numit ”PC- laptop- tabletă”….sau internet.
Gata, cam atât, că acum chiar sunt pe fugă, s-o iau într-acolo, către Paradisul plouat și burnițat al acestei săptămâni! Zeii să fie cu mine, adică…de fapt cu noi, cu toate elementele ce participă la spectacolul ăsta de liniște și terapeutică sacră!

1 comentariu

Adaugați un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.