Auto-moto Lifestyle

GALERIE FOTO: Dark Wheels, reţeta unui party aşa cum a fost el

Stelian Muscalu

Încep prin a va spune că nu sunt parte a unei firme de organizări evenimente pe lângă jobul de jurnalist. Dar sunt membru al unui club de motociclisti. Lucru pe care cei mai mulţi dintre voi îl ştiţi deja. Uneori, în viaţa unui club de motociclişti intervine şi nevoia de a organiza o paradă, o petrecere, un concert…

Zilele trecute ne-am transformat în organizatori de evenimente, deşi niciunul dintre noi nu avea idee cu ce se mănâncă acest lucru. Si cum cheia succesului stă uneori în organizare şi atenţia la detalii, zilele (de fapt serile şi mai ales nopţile) premergătoare evenimentului au fost pline de meeting-uri, şedinte, brainstorminguri şi alte denumiri corporatiste.

Organizarea evenimentelor, asa cum o vedem noi acum, se face etapizat. Ca un gulaş care te face să te lingi pe degete şi să mai ceri o porţie. Mai întâi alegi cu mare atenţie ingredientele, apoi te uiţi după cel mai potrivit recipient în care să le fierbi, le tai cu grija şi mai ales cu dragoste. Apoi toate ideile le pui la un loc şi le amesteci în cel mai condimentat brainstorming posibil, iar în final faci ajustările fine. Un strop de piper şi un praf de sare. Ultimul pas e prezentarea. Examenul în faţa publicului. O farfurie plină, aburindă, cu o mână de patrunjel verde bine frecat, să-i simţi aroma, şi o lingură de smântână să stea lingura în ea.

Cam aşa e şi aici… În primele zile ne întrebam dacă facem sau nu party, dacă avem sau nu muzică live, dacă facem sau nu gulaş. Apoi ne gândeam unde aşezăm scena şi toaletele, ce trupe urcă pe scenă şi câte corturi să montăm. Iar cu câteva zile înaintea evenimentului ne gândeam câte becuri punem şi ce săpun să folosim la chiuveta de la toalete. Capodopera fusese terminată. Iar sâmbătă seara am înramat-o şi expus-o motocicliştilor bucureşteni (şi nu numai).

Totul făcut în decurs de 2-3 săptămâni. Şi cand zic totul mă refer la

-Poate cea mai mare intrunire moto din Bucuresti”,

un party pe care

-Vezi doar in filmele americane, Bro”.

După un eveniment te aştepţi la aprecieri asupra mâncării, asupra muzicii, asupra locaţiei.. dar nu te aştepţi să auzi:

-Primul party la care toaletele ecologice au avut lumină şi nu miroseau după 500 de oameni trecuti prin ele”.

Nu te aşteptai să auzi:

-Peste 500 de oameni şi nu s-a stat la coadă la bere”

Nu te aşteptai să auzi:

-Sâmbăta viitoare mai faceţi?”

Au fost multe lucruri care au scârâţâit pe perioada evenimentului. Dar au fost remediate din mers şi nu au influenţat buna-dispoziţie. Ori nu au fost sesizate (lipsa pâinii şi a castraveciorilor) ori nu au deranjat pe nimeni (lipsa locurilor la mese).

Ok.. motocicliştii nu sunt pretenţioşi. Dar totuşi

Cert este că am primit un virtual certificat de organizatori de evenimente moto deşi scopul nostru este să ne plimbăm pe 2 roţi. Şi dacă după un sezon cu mii de km trânteşti şi un Gulaş lângă proţapul care stă lângă scena de vis-à-vis de dozatoarele de bere, atunci poţi spune că a fost un sezon reuşit 110%.

ps – chiar şi acest text este rezultatul unui brainstorming marca DW 🙂

 

2 comentarii

Adaugați un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.