Auto-moto

GALERIE FOTO – Eu vă spun că OZN-urile există. Şi au o steluţă-n bot

Stelian Muscalu

Eu vă spun că OZN-urile există. Şi zboară, nu pe cer … ci pe şosea. Au o steluţă pe botul maşinii. Ceea ce mă duce cu gândul că vin exact din stele. Nu-mi cereţi să fiu serios fiindcă nu am cum. Condusul unor maşini cu herghelii întregi sub capotă şi tehnologie de ultimă oră te droghează. Nu glumesc. Este pur şi simplu senzaţia aia în care rămâi cu un zâmbet tâmp pe chip şi nimeni şi nimic nu te mai poate scoate din starea aia.

Dar voi vreţi să ştiţi despre maşini nu despre OZN-uri sau stări euforice. Eu v-am spus doar că Mercedes merge mână în mână cu stările astea.

Bun, cum de am ajuns eu să conduc câteva modele de Mercedes într-o singură zi? Păi este un concept (mai nou pentru unii dealeri) prin care marii producători auto încep să renunţe să mai investească milioane de euro în standuri la diverse expoziţii internaţionale unde maşina este privită ca un bibelou fără să transmită foarte multe lucruri, şi încep să bage banii în vânzarea de senzaţii. Cam despre asta este vorba în linii foarte mari.

Ca să va faceţi o idee despre cifre la salonul auto din 2011, de la Frankfurt, de pildă, Audi a cheltuit peste 11 milioane de dolari pe un pavilion temporar. Nu este greu de calculat ROI-ul (return of investment) în cazul ăsta.

Dar acum vorbim despre Mercedes. Să ne întoarcem atunci la el.

În această nouă filosofie Mercedes-Benz România a organizat un eveniment unic de test-drive dedicat clienţilor şi colaboratorilor. A fost momentul ăla prin care ei mi-au dat mie senzaţia de rege al şoselelor, este vorba despre un marketing al experienţei.

În cadrul evenimentului au fost testate modele precum: Clasa B Electric Drive, C Coupé, C 350e, Noua Clasă E, Clasa G, GLC Coupé, GLE Coupé, GLE 500e, Mercedes-AMG A 45 4M, Mercedes-AMG C 43 4M, Mercedes-AMG GLA 45 4M, Mercedes-AMG SLC 43.

Vedetele Roadshow-ului au fost Noua Clasă E – Masterpiece of Intelligence – şi cel mai nou membru al familiei de SUV-uri Mercedes-Benz – GLC Coupé.

Dacă denumirile de mai sus nu vă spun mare lucru, vă las ca indiciu galeria de mai jos.

Of Doamne cum a fost.

Adaugați un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.