Business

Ele au reuşit

Stelian Muscalu

Antreprenoriatul feminin ROMÂNESC este promovat la nivel internațional de către o antreprenoare din România. Este vorba despre Bianca Tudor şi al ei proiect Elite Business Women. Vorbim de o campanie internațională pentru promovarea și sustinerea femeilor antreprenor din România la nivel global!

Prima conferinţă internaţională a avut loc la Lisabona în 28 septembrie, urmând ca în 22 Octombrie, evenimentul să se extindă şi la Londra. Am realizat un scurt interviu cu Bianca Tudor, cu care am vorbit despre provocările pe care le presupune business-ul pentru o femeie dar şi organizarea unui mega eveniment peste hotare

Cum a luat naștere campania „Ele au reușit”?

Scopul a fost acela de a identifica și promova modele de afaceri autohtone, iar conferința „ele au reușit”, a contribuit la dezvoltarea conexiunilor de business feminin, mizând pe profitabilitate și performanță.

Cred că începem tranziția de la o mentalitate de tip „eu”, la una de tip „noi”. Campania internațională „ele au reușit” este un exemplu că -DA, se poate, există modele de femei antreprenor autentice care pot forma o comunitate unită și pot pune bazele unei culturi antreprenoriale în România și la nivel internațional. Elite Business Women este noul trend, care pune femeia în prim plan și creează povești de succes!

Ce este Ele au reușit?

ELE AU REUŞIT” Lisabona, este o dovadă că nu există granițe atunci când există cooperare și parteneriate între tări. Campania internațională ”Ele au reușit” este un tur de forță care aduce împreună nu doar zecile de femei speaker, ci sute de doamne şi domnişoare antreprenor, care reușesc să performeze cu ajutorul muncii şi a perseverenței și promovează modele de afaceri feminine inspiraționale, rețete, care să ajute și alte afaceri să crească

Este greu, să construiești o campanie internațională?

Da, este, însă, nu aș schimba NIMIC. Ultimul an și jumătate de eforturi continue, susținute, de echipă, s-au concretizat în campania națională, ulterior internațională, ele au reușit, modele de business de succes.

12-14-16 ore de muncă/zi, muncă în echipă, follow up pe telefon, skype call-uri chiar și la ora 24.00, pentru diferențe de fus orar, sute de email-uri, efectiv, google search și telefoane în Portugalia și UK, LinkedIN. Bottom line, viziune, perseverență, pasiune și multă muncă.

Ce s-a întâmplat la ele au reușit Portugalia?

Manifestarea internaţională şi-a propus să reunească antreprenorii de pretutindeni, să prezinte modelele de afaceri de succes iniţiate de românce şi să arate beneficiile diversităţii şi schimbului de know-how între bărbaţii şi femeile antreprenor. Invitatul special al conferinţei a fost celebrul trainer internaţional Filipe Carrera, care a susţinuț un seminar despre importanţa “networking-ului” într-o afacere şi despre cele 5 metode simple prin care ne putem extinde reţeaua, respectiv, afacerea la nivel internaţional, un lucru din ce în ce mai uzual în societatea globalizării

Antreprenoarele din România, Mery Mambet, Owner Hotel Aurora, Alina Vasea, fondator Dăruiește Aripi, Mihaela Tudor, fondator & owner Tudor Communication, Camelia Dincă, fondator ColoquialVox Portugalia, au demonstrat că femeile pot construi afaceri de succes și de asemenea, că modelele lor de afaceri, pot ajuta și alte afaceri să crească.

Conferința Ele au reușit Lisabona, s-a bucurat de prezența și sprijinul dlui Nicolescu Daniel, director ICR Lisabona, dna Ioana Bivolaru, ambasadoarea României în Republica Portugheză și nu în ultimul rând, Bianca Tudor, fondator & președinte Elite Business Women.

Conferinţa internaţională a fost organizată de ELITE Business Women, Bianca Tudor, în parteneriat cu Ambasada României la Lisabona, Institutul Cultural Român din Lisabona și organizația portugheză ColoquialVox, fondată de românca Camelia Dincă.

Ce urmează?

Ne bucurăm să anunțăm următorul eveniment internațional la Londra, 22 Octombrie, la Institutul Cultural Român.

Cum să îți crești și „pitch-uiești” afacerea, 2 paneluri cu mentori de business, Ketan Makwana, CEO Enterprise Lab, Derin Cag, CEO Richtopia, Ozlem Imil, owner Head to Inspire, MC este antreprenoarea în zona socială, Catherine Anne Blaikie.

Bianca vă invită, la conferința interactivă „ele au reușit”, unde vă provocă LIVE la o sesiune de pitching , vă pune în legătură cu modele de business de success feminine, dar cel mai important, unde se vor naşte legături și parteneriate internaționale de afaceri!

Adaugați un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.