Uncategorized

DIGI FM – puterea radioului

Stelian Muscalu
SUNTEM ON AIR
De azi, 11 noiembrie, a apărut pe piaţa media un nou post de radio – Digi FM. Fac şi eu parte din echipă. 
Vestea bună este că am posibilitatea să fiu mai aproape de voi. Dacă la TV vorbim despre macroeconomie, aici îmi propun să discutăm mai mult despre micro – finanțe personale, asigurări, locuri de muncă (cum să găsești unul, cum să-l păstrezi, cum să avansezi în carieră), despre problemele de care vă loviți în fiecare zi, despre cele mai bune locuri în care vă puteți petrece vacanța și în general despre tot ce îl poate interesa pe omul obișnuit. 
Şi cel mai important în această ecuaţie este faptul că vom putea comunica direct, veţi putea intra în fiecare zi în direct și vă veţi putea exprima părerile. 
Pentru că această emisiune vreau să fie cu oameni și pentru oameni. 


În continuare comunicatul companiei integral:


Familia Digi se măreşte! RCS & RDS îşi lărgeşte oferta de produse premium pe piaţa media românească. Din 11 noiembrie aşteptarea a luat sfârşit, schimbăm viteza radio! Dimineţile vor începe altfel, zilele vor fi pline de informaţie şi muzică, iar serile vor avea ritmul lor. Toate la Digi FM, cel mai nou post de radio naţional. Alături de ProFM, RCS & RDS a pregătit un nou produs media, Digi FM, un radio cu peste 80% acoperire naţională. Împreună, cele două staţii vor asigura cea mai mare acoperire de radiouri private din România.
Digi FM se lansează în 11 noiembrie şi aduce, 24 de ore din 24, informaţie, muzică şi stare de bine. De la ora 06.00, în fiecare dimineaţă, împărţim această stare de bine cu ascultătorii noştri.  Şi, cum pentru a avea o zi reuşită ai nevoie de mai mult decât de o cafea, Bogdan Miu şi Carmen Constantin spun bun găsit la “Prima ediţie” a zilei. Matinalul Digi FM furnizează informații pe bandă rulantă, spuse pe un ton relaxat, nu aleargă după nimicuri senzaționale, aduce ştiri din jumătate în jumătate de oră și, evident, muzică bună. Este rețeta dimineților reușite.
La Digi FM continuăm, de la 10.00, să fim “Interactiv”, cu Lucian Mândruţă. La prânz intrăm în “Business Club FM”, alături de Stelian Muscalu. “Lumea, după prânz” se vede prin ochii Iuliei Verbancu iar de la 16.00 avem “Undă verde” pentru muzica bună şi informaţiile de calitate, de la Cetin Rasit. Informaţiile din sport au şi ele loc, la Digi FM, seara, de la 20.00 la 21.00. Din programul zilnic nu lipsesc, în fiecare oră, jurnalele de ştiri. În week-end Ernest Fazekas, Horia Popescu si Cristi Dumitrescu sunt gazdele ascultătorilor Digi FM.
Din 11 noiembrie Digi FM aduce informaţie de calitate, muzică pe toate gusturile şi o echipă de profesionişti de radio. “Lansăm un radio pentru ascultătorul cu discernământ, care vrea să fie bine informat: avem ştiri la fiecare oră, avem informaţii în fiecare emisiune, avem voci care au ceva de spus. Şi nu în ultimul rând, avem muzica ce completează o întreagă experienţă radio de care este, credem noi, nevoie în FM-ul românesc”, spuneAdina Goriţă, manager de proiect. Toate detaliile legate de frecvenţele ProFM si Digi FM sunt disponibile pe www.digi-fm.ro
Din 11 noiembrie intra şi tu în lumea Digi FM! Ascultă combinaţia perfectă, simte şi descoperă informaţia alături de cel mai nou radio din FM-ul românesc! Şi tu poţi da putere radioului!

3 comentarii

  • Vă felicit pentru subiectele abordate și modului cum le explicați! Un profesionist în adevăratul sens al cuvântului!
    Ar fi bine să puneți și numărul de telefon, al emisiunii de la radio, pe site!

  • Am ascultat emisiunea cu taxa de poluare din 9 mai 2016. Eu zic ca solutia e la mijloc. Sa platesti mult cand inmatriculezi o masina non-euro, sa platesti putin atunci cand inmatriculezi un hibrid, si pe urma sa platesti taxa pe carburant. Mai egalizeaza putin diferenta…

Adaugați un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.