Business

Cum îţi creşti afacerea în 2017? Networkingul este cheia spre profit

Stelian Muscalu

Trăim momente dificile pentru business. Partenerii externi se uită cu atenţie la tot ceea ce se întâmplă la noi. Din păcate şi clasa politică este încleştată într-un război în detrimentul creşterii economice. Prin urmare dacă eşti antreprenor, manager de vânzări sau ai ca obiectiv dezvoltarea afacerii te simţi cam singur în perioada asta?

Ei lucrurile sunt cel puţin nuanţate. Pentru că există în această perioadă un ajutor de breaslă să-i spunem.

Dintotdeauna, în lumea afacerilor, recomandările au fost cele mai importante şi de încredere instrumente de a genera clienţi noi.

Până la urmă recomandarea este unul dintre primele instrumente de marketing, şi poate cel mai eficient.

Networkingul de calitate se traduce simplu şi la obiect în venituri anuale încasate, în contul firmei, obţinute prin recomandări.

Aflaţi că membrii BNI (Business Networking International) din Romania şi din întreaga lume practică networkingul pe bază de recomandări, pe baza unei filosofii mai puţin utilizate, probabil, în lumea afacerilor ‘Dăruind, vei dobândi!’ care se traduce printr-o mentalitate de agricultor, in care relaţiile se cultivă atent, pe bază de încredere, care în timp conduce la succes în afaceri şi prosperitate. Adică vorbim aici de creşteri organice.

BNI este cea mai mare organizatie de networking la nivel global bazată pe referinţe. In 2016, cei peste 200.000 membri din intreaga lume din 70 de ţări şi aproape 8000 de grupuri şi-au recomandat reciproc afaceri în valoare de peste 11,17 miliarde USD.

În 2016, folosind aceleaşi instrumente, cei 130 de membri ai BNI România şi-au generat referinţe în valoare de peste 4,2 milioane EUR.

Acum BNI România, organizează singurul său eveniment public din acest an în 7 februarie, 2017 în care antreprenori şi manageri deopotrivă vor avea oportunitatea de a discuta un mod direct. Prin exerciţiile de networking dedicate un participant va discuta direct cu cca 80-100 de persoane, schimbând totodată şi cărţi de vizită.

Inscrierile pot fi facute aici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdN0NSxMtAOG4nwL4mAcqNOc7M10tnsHBOSE6e13sfzo_iTbQ/viewform?c=0&w=1

Să aveţi profit!

Adaugați un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.