Comunitatea Moto este alături de familia moto-poliţistului ucis de parvenitismul din România

Stelian Muscalu

Mă feresc să vin cu comentarii în plus. Sunt multe de spus. De la cum s-a întâmplat toată această poveste nefericită până la modul în care a fost ea tratată. Oricum internetul este plin de aşa ceva, iar lucrurile sunt clare ca lumina zilei. Sunt însă dator cu postarea acestui comunicat al comunităţii moto din România, pe care vă cer permisiunea să-l redau integral. 
Comunicat de presa – Comunitatea Cluburilor Moto din Romania
Evenimentele nefericite nu pot lăsa o întreagă comunitate fără reacţie. Astfel, Comunitatea Cluburilor Moto din Romania ţine să transmită condoleanţe familiei poliţistului Bogdan Gigina.
Totodată, Comunitatea Cluburilor Moto anunţă organizarea unei acţiuni comemorative, sâmbătă, pe 24 octombrie, la ora 19, pe bulevardul Ştirbey Vodă la locul accidentului. Scopul este de a aduce un ultim omagiu omului şi motociclistului Bogdan Gigina. 
Motocicliştii vor aprinde lumânări şi vor ţine un moment de reculegere preţ de 10 minute, apoi se vor retrage în linişte. 
Menţionăm că această Comunitate a Cluburilor Moto din România este formată din mai multe entităţi proprii, distincte, organizate sub forma cluburilor şi a asociaţiilor moto şi nu doreşte să instige la acte de violenţe, ură, sau vandalism. Totodată, cerem tuturor participanţilor respectarea normelor morale ce se impun la un astfel de eveniment nefericit.
Actiune comemorativă Bogdan Gigina
REGULAMENT

– Adunarea motocicliştilor se va face la ora 18 pe Platoul din faţa Academiei Militare. (vezi harta)

– Pe bulevardul Ştirbey Voda se va parca “în spic” – cu roata spate la bordură. Deschizătorul de cale va ajunge până ~100 m de intersecţie pentru a lăsa loc necesar traficului să se desfăşoare în bune condiţii.
– Candelele se vor aprinde în locul gropii (acoperită ulterior) – vă rugăm să aveţi la voi candele acoperite, nu lumânări de tip pastilă.
– Fiecare participant va purta pe brat O BANDEROLĂ ALBĂ
Actiunea NU este un protest, ci o acţiune comemorativă, astfel că NU SUNT ACCEPTATE:
Motoare turate
Scandări (de orice tip: politice, sociale, etc)
NU sunt permise acte de vandalism
Rugăm toţi participanţii să respecte LINIŞTEA şi SOBRIETATEA unui astfel de eveniment!

Adaugați un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.