Auto-moto

Compass, un nou model de la Jeep

Stelian Muscalu

Americanii, sau să spun italienii de la Jeep, au lansat azi un nou model. Este vorba despre noul Jeep Compass. Maşinac a fost dezvelită astăzi în Brazilia. Astfel s-a marcat şi debutul producției noului SUV compact la fabrica Fiat-Chrysler Automobiles din Goiana, Pernambuco.

Noul SUV aşa cum îl văd eu este o combinaţie între Renegade şi Cherokee. Agil precum micuţul Renegade dar cu linii ferme împrumutate de la Cherokee. Noul model are o serie de atribute inconfundabile: tracțiunea 4×4, cele mai bune capacități off-road din clasă, trenuri de rulare eficiente și economice, design autentic Jeep, aerodinamică superioară la rulare on-road, precum și de o suită avansată de tehnologii și de sisteme de siguranță.

Noul Jeep Compass va fi comercializat în peste 100 de piețe la nivel global, în 17 versiuni de motorizări și transmisii. Considerat cel mai capabil SUV compact fabricat până acum, Noul Jeep Compass va ajunge în regiunea EMEA (Europe, Middle East şi Africa) în al doilea semestru al anului viitor. Lansarea globală va avea loc pe piața Nord Americană, în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, în perioada 18-27 noiembrie.

Informații complete despre nivelurile de echipare și motorizările disponibile în regiunea EMEA vor fi disponibile în curând.

Adaugați un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.