Lifestyle

Ce faci în week-end? Eu merg la SAM

Stelian Muscalu
Am avut câţiva prieteni care m-au întrebat ce fac în week-endul ăsta. În mod normal probabil m-aş fi scărpinat după ceafă, aş fi căutat câteva idei pierdute undeva în negura cavităţii craniene după care aş fi răspuns simplu şi sec – nu ştiu, mă gândesc!
 
Nu este cazul. În weekendul ăsta eu merg la Salonul Auto Moto (SAM) care are loc chiar în inima Capitalei, în piaţa Constituţiei sau pentru cei care nu sunt din Bucureşti şi vor să vină la eveniment cel bun bun punct de reper este Casa Poporului.
 
De ce merg eu la SAM? În primul rând pentru că sunt motociclist şi pentru iubitorii celor două roţi „motorizate” intrarea este liberă. Merg pentru că mă gândesc serios să-mi cumpăr nişte tricouri şi ceva haine de piele pe care în perioada asta le pot lua cu ceva discount. Pe lângă asta trebuie să am grijă şi de ea. Motocicleta mea. Sun o grămadă de accesorii moto numai bune să o facă să toarcă aşa cum îmi place mie.
 
SAM4Odată cumpărăturile făcute, motocicletele din standuri şi noutăţile auto cu siguranţă că-mi vor răpi o parte din timpul alocat evenimentului. Am tras ieri o fugă de tatonare. Vă spun un secret, dar rămâne între noi, sunt nişte hostese care merită cei 20 de lei de la intrare pentru cei care nu sunt motociclişti. Pentru că ce-i frumos şi lui Dumnezeu îi place.
 
În fine în afara corturilor începe cu adevărat spectacolul. Vineri noapte se închide traficul în zonă urmând ca sâmbătă şi duminică să vedem drifturi şi stunt-uri. Şi ce poate să miroasă mai frumos decât un motor încins şi un cauciuc ars. De muzica roţilor raşchetate de asfatul străzii nu vă mai vorbesc.
 
Şi poate cel mai important din tot acest eveniment este parada moto care va avea loc sâmbătă la ora 13:30 . Sute de motoare strânse într-un singur loc, sute sau mii de prieteni cu care să schimbi păreri şi mii de tobe cântând într-un singur glas. Asta este a 5 ediţie a SlowRidetheCity – poate cel mai important eveniment de conştientizare şi responsabilizare a motociclistului urban.
Unde mai pui că în standul prietenilor d ela SlowRiders o să găsiţi un cuplu pe care eu îl respect enorm pentru curajul de a face ceea ce-şi doresc. Despre ce este vorba? Vă invit acolo ca să înţelegeţi despre ce este vorba. 😉
 
Despre mici şi bere (fară alcool pentru cei care sunt la ghidon sau la volan) nu vă mai povestesc căci sunt chestiuni implicite la orice adunare mai mare de 10 oameni, ori aici sunt aşteptaţi vreo 50.000
 
Tu ce faci în week-end?

Adaugați un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.