Business

“Conquer your future!” – Cucerește-ți viitorul!

Stelian Muscalu

Euro a ajuns azi, la cursul oficial, la 4.7 lei. Se vede tot mai clar un viitor sumbru pentru economia românească. Da vine o criză! Nu se mai pune problema dacă ci când. Să privim cu temere spre acest viitor? Depinde. Depinde de informațiile pe care le avem. Depinde de școlile pe care le facem. Oamenii informații fac bani frumoși și în situații de criză. Pentru că au o cultură care-i ajută să speculeze fiecare moment.

Partea proastă este că sistemul de învățământ românesc este total paralel cu realitățiele care ne înconjoară. Și de această dată salvarea vine din mediul privat. Acolo unde au început să se deschidă scoli de business.

Așa cum este Business Education School, o școală de business care se adresează celor cu experiență între 0-3 ani în domeniul business-ului. Practic este locul în care înveți economie, înveți business de la zero. Nu contează că sistemul educațional clasic te-a lăsat cu zero cunoștințe, aici se pot pune bazele unei structuri care te va face să înțelegi economia și relațiile de business așa cum sunt ele în realitate.

Inițiatorii proiectului vorbesc de cursuri complexe, care nu se bazează doar pe forma teoretică, ci mai mult pe cea practică, pe discuții libere, pe proiecte de grup care să pregatească cursanții cu adevărat pentru viitorul lor și care să îi ajute să implementeze imediat informațiile în propriul business.

“Conquer your future!” – Cucereste-ti viitorul!

Acesta este motto-ul Business Education School, motto care a venit din dorinta de perfectionare, de dezvoltare a unui viitor de succes așa cum declară Iulian Dinu CEO la Business Education School

Echipa este foarmată din experți în managementul afacerilor care dețin competențe aprofundate în toate liniile de business, oameni care s-au remarcat în domeniile în care activează, oameni de success..

Ce să vă spun… învățați, învățați și iar învățați. Este singura cale de suăraviețuire într-o societate cum este cea românească. Și nu numai.

Adaugați un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.