Uncategorized

Azi sărbătorim 50.000 de vizite, vă mulţumim!

Stelian Muscalu

Încă un mic prag pe care l-am depășit.
Mulțumim tuturor celor care au fost și sunt alături de noi.

50.000 de vizitatori nu e mult, dar nu e nici puțin. Asta înseamnă cam câți spectatori au venit să asiste la finala UEFA Europa League 2012 desfășurată pe Arena Națională.

Dacă tot am ajuns aici, hai să-ți prezint cum ne-am gândit noi să organizăm informațiile de pe acest blog și despre ce am dori să scriem:

 • Școala de Business
  • În această secțiune găsești articole care să te ajute să faci business. Chiar dacă ai propria afacere, chiar dacă ești angajat într-o companie, noi considerăm că aici găsești sfaturi utile care te pot ajuta foarte mult. Și nu numai în business, dar și în viața personală, în relația cu familia și prietenii sau cu alte persoane cu care interacționezi. Cu cât știi mai bine să te organizezi pe tine și oamenii din jurul tău, cu cât comunici mai bine, cu cât știi să te vinzi pe tine sau ideile tale mai bine, cu atât vei avea mai mult succes.
  • Am inclus și două rubrici speciale. 
   • Motivaționale – pentru că uneori toți avem nevoie de inspirație sau încurajări. Știu, e internetul plin de citate motivaționale, dar dacă tot ai intrat pe blog-ul nostru de ce să mai cauți în altă parte? Noi le selectăm pe cele mai frumoase.
   • Dicționar economic – pentru că nu toată lumea a făcut facultate de economie. Nu am vrut în niciun caz să dăm doar definiții seci. Astfel de dicționare există deja, nu mai era nevoie de încă unul. Noi dorim să explicăm termenii pe înțelesul tuturor și să-i ilustrăm cu exemple cât mai practice și mai apropiate de viața de zi cu zi. 
 • Economie și Finanțe
  • Aici sunt grupate în general știri din diferite domenii economice. Nu putem să scriem despre toate câte se întâmplă în economie. Nu suntem televiziune de știri. Scriem și noi cât putem în timpul nostru liber. Sunt convins că nici tu nu ai timp să citești toată ziua ce se întâmplă în lume. Așa că ne străduim să îți semnalăm cele mai importante evenimente, cele care au un impact major sau te pot afecta în mod direct. Dacă scriem despre un subiect înseamnă că merită să-ți arunci o privire. Dacă vrei mai multe știri legate de business și economie te invit să-l urmărești pe Stelian în fiecare seară la Digi24.
 • Ghid
  • Asta e o idee mai recentă. Încă nu avem o colecție foarte bogată de ghiduri, dar lucrăm la asta. Am contactat specialiști și cu ajutorul lor vom scrie și altele, sper eu foarte folositoare. 
 • Editorial
  • Secțiunea asta e mai pestriță. Aici găsești subiecte diverse, de la macroeconomie până la politică. Dar cred că sunt subiecte interesante. Altfel n-am scrie despre ele. Eu personal aș vrea să nu vorbesc nimic despre politică. Mai demult chiar îmi plăcea politica, dar felul în care se face politică în România mi-a cam tăiat tot cheful. Totuși, politica ne influențează viața vrând nevrând așa că din când în când simt nevoia să îmi exprim și eu câte o opinie. Mi-aș dori foarte mult ca politicienii să-mi dea ocazia să-i laud pentru lucrurile bune pe care le fac, dar…

Și pentru că feedback-ul este cel mai important lucru pe care cititorii ne pot dărui, am pregătit pentru tine un formular pe care te rugăm să-l completezi. Nu o să-ți ia mai mult de 1 minut, iar pe noi ne-ar ajuta foarte mult. În felul acesta putem știi dacă suntem pe drumul cel bun și ce putem face astfel încât blogul nostru să devină și mai interesant / util pentru tine.

Îți mulțumim încă o dată că ești alături de noi. 

Adaugați un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.