Avem o grădină, ce facem seara cu ea?

Stelian Muscalu


Petrecerea timpului în grădină nu trebuie să ia sfârșit odată cu apusul soarelui. Pentru sezonul de vară, Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, propune o serie de produse cu ajutorul cărora se poate crea o atmosferă relaxantă în propria grădină, mai ales în timpul verii. 
Ghirlandele colorate, lămpile, tuburile luminoase şi beculețele colorate sunt doar câteva dintre variantele ce pot adăuga un efect spectaculos unei grădini, transformând-o într-un spațiu practic, în care se pot desfășura cine în familie sau petreceri cu prietenii.

„Avantajul acestor sisteme de iluminat constă în faptul că îndeplinesc un dublu rol, ele fiind nu doar decorative, ci și practice în situațiile în care iluminatul nu este altfel asigurat” Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al companiei Hornbach România.

Celor care doresc să își decoreze grădina cu ocazia unei zile speciale, le recomandăm ghirlandele cu beculețe divers colorate ce pot fi creativ așezate printre ramurile arborilor sau arbuștilor. Ușor de montat și de îndepărtat la finalul petrecerii, ghirlandele pot delimita vizual întreaga zonă, iar diversitatea culorilor oferă posibilitatea de a refolosi același set de beculețe și cu alte ocazii.
Pe de altă parte, o atmosferă romantică poate fi obținută prin utilizarea lămpilor de grădină, care, asemenea ghirlandelor, pot fi strategic amplasate printre plante și arbuști, iar sortimentul bogat de forme și culori va ajuta la crearea unui ambient feeric. De altfel, lămpile solare reprezintă o soluție viabilă și pentru iluminarea aleilor sau a zonelor umbrite, din motive de securitate.
Mai mult, pentru delimitarea zonelor de acces, împrejmuirea gardului sau simpla decorare a zonei de relaxare, specialiștii Hornbach recomandă tuburile luminoase cu leduri. Fabricate din materiale rezistente și prevăzute cu țepușe la bază, acestea pot fi ușor fixate în pământ.

Adaugați un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.