Lifestyle

Au apărut primele produse cu reducere de Black Friday.

Stelian Muscalu

Vă spun cu mare sinceritate că este pentru prima dată când particip la sărbătoarea consumului. O fac din curiozitate. Există foarte multe poveşti pro şi contra ei. Aşa că vreau să mă conving singur despre ce este vorba. Eu plec însă de la câteva premise economice ştiu că magazinele trebuie să facă profit de pe urma unui eveniment de marketing, dar mai ştiu şi că fără clienţi nu pot face asta.

Prin urmare ca să câştigi trebuie să te înarmezi în primul rând cu informaţie dar şi cu aplicaţiile care te ajută să foloseşti informaţia odată primită.

Degeaba stai cu mâinile în buzunar şi după ce se termină cu Black Friday începi să cauţi nod în papură. Dacă vrei să faci ceva economii şi să-ţi cumperi produsul la care visezi de ceva vreme, dar care era prea scump… acum este momentul.

Eu mi-am instalat aplicația eMAG. Probabil o să ridicaţi o sprânceană de ce eMAG când sunt atâtea magazine online. Simplu! Câte dintre ele au 1 milion de produse la reducere?

Decât să alerg la 10 magazine, care la un loc nu vor avea 1 milion de produse, rămân la unul dar bun. Alergătura înseamnă timp. Până pendulezi dintr-o pagină în alta toate produsele bune se dau. Ştii vorba aia cu cine aleargă după 2 iepuri… dar apăi după 10.

Este foarte important să ştii ce vrei. Eu mi-am făcut o listă de preţuri orientative pentru produsele pe care le vânez şi tot ce-mi rămâne este să mă aşez liniştit pe canapea şi să aştept marele moment.

Am în azimut trei produse: un telefon cu ecran mare (vârsta o cere) şi o baterie uriaşă, şi un televizor smart eventual 4k de vreo de peste 102cm diagonala, dar cine ştie dacă apar oferte interesante şi la alte produse nu este exclus să ajung să mai cumpăr şi alte chestii. Lista arată interesant:

eBook Reader Amazon Kindle 6 Glare, Touch Screen, 8th Generation, Wi-Fi, Negru sau alb 1.000 329,99
Periuta de dinti electrica Oral-B PRO 3000 Cross Action, reincarcabila, curatare 3D, 3 programe, 3 capete, Albastru 2.500 179,99
Flash SSD Kingston V300 2.5″, 240GB, SATA 3 850 199,99
Telefon mobil Apple iPhone 5S, 16GB, Space Grey & Silver 1.000 899,99
Telefon mobil Samsung GALAXY S6 Edge, 32GB, 4G, Black 600 1.699,99
Telefon mobil Vonino Xylo X, Dual SIM, 8GB, Dark Blue 1.000 99,99
Ceas Smartwatch Vector Luna, Argintiu, Curea piele neagra 500 699,99

Sâmbătă dimineaţa oamenii se vor împărţi în trei categorii. Cei care se vor lăuda cu reuşita lor, cei care se vor bucura de produsele achiziţionate şi cei care vor cârcoti. Tu alegi în ce categorie vrei să intri.

Dar ca să ai succes în orice faci în viaţă trebuie să te pregăteşti. Este şi cazul Black Friday. Prin urmare hai să recapitulăm:

1.Gândeşte-te bine la ceţi doreşti să cumperi. Nu ai timp în noaptea de Black Friday să te decizi, trebuie să ştii exact ce vrei… prin urmare ce cauţi. Fă-ți lista de produse favorite.

2.Dacă nu ţi-ai făcut încă un cont pe eMAG, fă-ţi acum unul. Fie că vorbim de aplicația de mobil, laptop sau desktop unde să-ţi completezi toate datele. Să nu stai noaptea în care se vând zeci de produse pe secundă să pierzi minute bune completând adrese de livrare şi numere de card.

3.Nu în cele din urmă rămâi consecvent. Chiar dacă produsul tău nu apare din prima, toată ziua este Black Friday aşa că şansele să-l găseşti cresc cu vreo 24 de ore.

Adaugați un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.