Uncategorized

Am trăit o vara fierbinte, poate prea fierbinte

Stelian Muscalu

În loc să scriu despre chestiuni care  țin de cifre, trenduri și alte rețete economice, o să scriu acum… despre mine. Și îmi este destul de greu. Dar o fac pentru că mă simt dator în fața voastră în general și a telespectatorilor Business Club în special, pentru că ei nu mă vor mai vedea o perioada la TV.

Probabil că vă veți întreba ce s-a întâmplat. De ce lipsesc. Singurul motiv care justifică lipsa mea este că-mi place foarte mult să bucătăresc în timpul liber. Iar dragostea mea pentru bucătărie, a doua după televiziune, s-a dovedit ceva mai periculoasă decât prezentarea emisiunii Business Club.

În weekend-ul care a trecut am încercat să duc pasiunea asta pe culmile extazului cu o rețetă originală de gulaș, gătită la foc molcom de lemne, alintată cu toate aromele pământului. 

Din păcate, n-a ieșit exact cum mă așteptam. 
Eu, fiind crescut mai mult printre betoane, trăind în fiecare zi printre betoane, tocmai de pământ am uitat. 

Am vrut să fac un foc de tabără, dar în loc să fac focul așa cum trebuie, pe pământ, eu l-am făcut pe ciment. 
Iar cimentul a fost atât de supărat că l-am încins în timp ce și afară erau mai bine de 30 de grade încât s-a gândit să se dea în spectacol… și cum poți să ieși mai bine în evidență decât printr-o explozie.

Da lucrez în televiziune și folosesc metafore… dar nu este cazul acum. 
Cimentul s-a dilatat din cauza căldurii, probabil nu au fost rosturi pentru descărcarea tensiunii. Și ce să vezi… a bubuit chiar în fundul tuciului plin cu zemuri gustoase dar și foarte încinse. 

Neșansa a făcut ca în acel moment să ma aflu lângă el.
În timp ce-l amestecam și ne îmbiam unul pe altul el, gulașul, cu mirosul eu cu masajul… s-a produs minunea. Dragostea a fost atât de mare încât ne-am contopit. 

Acum sunt internat la spitalul de arși. 

Deși sună destul de rău, doctorii m-au asigurat că sunt pe drumul ce bun. Este o buna ocazie să văd că s-au făcut ceva progrese și în sistemul de sănătate de stat.

Medicii (dr. Alina Păstrăv și toată echipa domniei sale) sunt dedicați chiar în condițiile salariilor pe care le știm. Și am încercat și un experiment, dacă tot sunt la capitolul experiențe tari în viața mea. NU am oferit atenții. Am oferit milioane de mulțumiri, recunoștință și multe zâmbete chiar dacă uneori usturimea era mai aproape de grimase și lacrimi. Și știți ce… a funcționat.

Acum am intrat în modul regenerare. În toată această perioadă nu scăpați de mine. O să ne auzim live prin telefon la TV și aici pe blog, articole care vor apărea și pe platformele online Digi24.

Este un moment special si vreau să MULȚUMESC Digi24 pentru susținerea necondiționată, și tuturor colegilor care m-au sunat, m-au vizitat și m-au încurajat.
Mulțumesc deasemenea telespectatorilor. Faptul că sunteți alături de mine mă motivează și mă ajută să mă recuperez mai repede. Vă promit o revenire spectaculoasă 🙂 

25 comentarii

Adaugați un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.