Auto-moto

Alfa Giulia, cea mai frumoasă maşină. Prinde-o p’asta Bogdan Tache

Stelian Muscalu

Pentru că Bogdan Tache, unul dintre bloggerii pe care-i citesc cu mare plăcere,  m-a provocat, îi răspund, pentru că nu-mi place să rămân dator. El spune despre noua Giulia că este o maşină urâtă. O compară cu Hulk. Da, e blasfemie curată. Maşina arată de la bine în sus. Cred că de aici ar trebui să plece orice discuţie despre cum arată maşina asta.

Tocmai pentru că este o chestiune subiectivă, noua Giulia poate să arate frumos, foarte frumos, minunat sau extraordinar. E o paletă destul de vastă pentru cei care vor să-şi dea cu părerea despre maşina asta.

Părerea mea ai auzit-o deja, aşa că Bogdane îţi propun să mai aruncăm o privire şi spre ce spun alţii. De data asta la rampă i-aş scoate pe cititorii AUTO BILD şi BILD am SONNTAG. Dar ei nu sunt singuri, le alăturăm şi un juriu format din 29 de experţi auto. Ce crezi tu că au făcut toţi aceşti oameni care se pricep bine la maşini. Nu cred că-i putem suspecta de necunoaştere…nu? Cu tot subiectivismul despre care vorbim atunci când ne referim doar la frumuseţea unei maşini, e ok să aruncăm şi un ochi spre acei băieţi care ştiu cum e cu jucăriile pentru oameni mari.

Grupul despre care ţi-am povestit eu, i-a oferit Giuliei premiul de… ţine-te bine Bogdane, Cea mai frumoasă mașină”, în cadrul competiției “Golden Steering Wheel (Golden Lenkard)” de anul acesta.

Printre experții care au creditat Giulia în cadrul “Golden Steering Wheel (Golden Lenkard)”, se numără legende precum Walter Rohrl, piloți WRC & DTM (Sebastien Ogier, Mattias Ekstrom), designeri (Andrea Zagato).

Acum ăsta-i doar un exemplu. Mă simt dator să mai precizez că acelaşi model are deja o adevărată colecţie de premii internaționale.

Tot anul acesta, în cadrul aceleiași competiții, noua Alfa Romeo Giulia și-a adjudecat premiul “Classics of the Future” (Klassiker der Zukunft) la categoria Limuzină.

Dincolo de toate aceste premii rămâne frumuseţea incontestabilă a liniilor desenate de italieni.

Adaugați un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.