Lifestyle

„Adevăr sau Provocare”

Raluca Anghel
Scris de Raluca Anghel

„Adevăr sau Provocare” este un roman de dragoste și acțiune care-i are în prim plan pe Andrei și Carmen. Acești doi tineri, în ciuda sentimentelor dintre ei, sunt nevoiți să se despartă și să-și învețe lecțiile separat. Povestea lor reprezintă o bucățică de viață atinsă de dragoste, suferință, trafic de droguri, dependență, pierdere, moarte, rătăcire, totul construindu-se pe fundamentul unor moșteniri de care copiii nu se fac vinovați, dar sunt nevoiți să înfrunte forma virulentă de realitate în care sunt ancorați, indiferent de vârstă.

Romanul este structurat în trei părți din ce în ce mai alerte, pline de tensiune, dramă, răsturnări de situație.

Oare există salvare pentru sufletele pierdute?

…..

Este o zi extrem de fericită pentru mine. După 15 ani în care am refuzat să mai scriu, Dumnezeul meu a insistat să-mi arate faptul că ceea ce este al tău, te prinde din urmă. Astfel, această carte s-a scris mai mult singură, independent de mine, la nivel conștient neștiind nicio secundă ce voi face cu personajele sau intuind măcar în avans firul acțiunii. Dacă Andrei a trebuit să plece la Praga, am plecat și eu odată cu el scriindu-i partea acolo, luând pulsul locului, oamenilor, simțindu-i fricile, trăirile.

Eu sper ca acest roman să va placă, să vă intrige, pur și simplu să-l trăiți odată cu personajele.. și să-mi comunicați acest lucru pentru a vă putea mulțumi personal, încurajându-mă astfel să finalizez și volumul 2 la care lucrez acum.

Romanul va fi distribuit și către alte librării, voi reveni în curând cu mai multe informații.

Momentan, acesta poate fi achiziționat fie direct de la editura Coresi sau, cine dorește să plaseze comanda la mine, primește si un mesaj simpatic foc și cu semnătură.

Adaugați un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.