Lifestyle

Talk about food – Coaste pe grătar by Stelian Muscalu

Stelian Muscalu

Unul dintre preparatele pe care le caut la restaurante, mai ales atunci când îmi este foame, sunt coastele. Nu de multe ori mi s-a întâmplat să rămân dezamăgit. Ce poate să meargă prost la o porţie de coaste? Sunt nenumărate lucruri – ori sunt prea grase (şi asta e chestiunea pe care o urăsc cel mai tare mai ales vara), ori sunt prea tari (ştiţi senzaţia aia când terminaţi de mâncat şi aveţi coaste printre toţi dinţii), ori nu sunt condimentate cum trebuie, ori sunt prea făcute şi lista poate să curgă.

Aşa că m-am apucat să le prepar chiar eu. Am ţinut cont de ceea ce nu-mi place, de la alegerea coastelor la măcelărie fără prea multă grăsime, până la mixul de condimente. Ce a ieşit vă las să vedeţi în filmul de mai jos.

Adaugați un comentariu